راه اندازی و بازرسی و فروش سیستم های برق و ارتینگ توسط متخصصین و مشاور حفاظت فنی و خدمات ایمنی از وزارت کار
شرکت پارس هیرانیک به مدیریت سعید بوجار مشاور حفاظت فنی و خدمات ایمنی از وزارت کارتعاون و رفاه اجتماعی و با استفاده از مهندسین مجرب آمادگی دارند تا خدمات ذیل را ارائه دهند.
1-نصب و بازرسی کامل سیستم ارتینگ وبرق توسط متخصصین و مشاور اداره کار وارائه تاییدیه وزارت کار.
2-طراحی واجرای انواع سیستمهای اعلام و اطفا حریق توسط متخصصین و مشاور اداره کار وارائه تاییدیه وزارت کار.
3-نصب انواع سیستمهای صاعقه گیر
4- انواع بازرسی های فنی مهندسی و ایمنی توسط متخصصین و مشاور اداره کار وارائه تاییدیه وزارت کار.(بازرسی انواع جرثقیل -لیفتراک- بالابر-جک رول-دیگ بخارو….)
بازرسی ایمنی برق و سیستم های اتصال به زمین ( ارتینگ):
به منظور حفظ سلامت افراد تجهیزات و دستگاه هایی که به هر نحو با برق سروکار دارند، در مقابل خطرات ناشی از اتصال کوتاه ایجاد و بهینه سازی سیستم اتصال به زمین (ارتینگ) از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. وظیفه سیستم اتصال به زمین هدایت جریان خطرناک به وجود آمده ناشی از اشکالات تأسیساتی یا خطای انسانی به سمت زمین و دفع آن می باشد.
انواع سیستمهای اتصال به زمین که با توجه به موقعیت و کاربری، مورد استفاده قرار میگیرند، شامل سیستمهای IT ، TT ، TNS ، TNC ، TNCS می باشند.
به کارگیری یک سیستم اتصال به زمین کارآمد و مناسب، میتواند از بروز خسارت های جانی و مالی جبرانناپذیری جلوگیری کند.
نصب سیستم ارتینگ بسیار حساس است و بر اساس موقعیت مکانی ،شرایط اب و هوایی و میزان مقاومت زمین طراحی و نصب شوندبرای تشخیص این موارد به یک تیم متخصص و حرفه ای نیاز استو در صورتی که نصب سیستم ارتینگ به صورت غیرحرفه ای و غیر اصولی انجام گیردامکان ایجاد خسارت جبران ناپذیری وجود دارد.

شرکت پارس هیرانیک با بالغ بر ده سال تجربه و انجام پروژه های متعدد در نقاط مختلف کشور، همواره تلاش نموده است تا در بخش های طراحی تأمین تجهیزات و اجرای سیستم های اتصال به زمین (ارتینگ) باعث افزایش ضریب ایمنی در این زمینه گردد.
در هنگام اجرای سیستم اتصال به زمین، جهت توزیع یکنواخت ایمن و مناسب جریان الکتریکی، نکات مختلف سیستم را به هم متصل می نماید تا به اصطلاح اتصال هم پتانسیل به وجود آید. این فرآیند را همبندی الکتریکی گویند که نقش بسزایی در کارآمدی سیستم اتصال به زمین دارد.
تست سیستم صاعقه گیر :
صاعقه یکی از پدیده های جالب و شگفت انگیز در جهان می باشد. این پدیده بر اثر تخلیه بارهای الکتریکی بین ابر و زمین در کسری از ثانیه اتفاق میافتد. در صورت برخورد صاعقه با تأسیسات و یا مکانهای مسکونی یا تجاری، خسارت های شدید ایجاد می گردد که برای جلوگیری از این خسارتها، دو نوع حفاظت مورد نیاز می باشد:
حفاظت نوع اول:
شامل جذب انتقال و دفع ایمن ضربه صاعقه (Lightning Strike) از محل برخورد تعیین شده، به محل اتصال به زمین می باشد. برای این منظور از صاعقه گیر های الکترونیکی، قفس فارادی یا صاعقه گیر های ساده تک میله ای به انضمام هادی های نزولی و الکترودهای زمین استفاده می شود.
حفاظت نوع دوم:
شامل حفاظت در برابر اثرات ناشی از اضافه ولتاژهای برخورد مستقیم یا غیر مستقیم و یا کلید زنی می باشد. باید توجه داشت که تا شعاع ۲ کیلومتری محل برخورد صاعقه جریان های القایی میتوانند برای سیستم های الکتریکی یا الکترونیکی آسیبزا باشند. به منظور حفاظت موثر در مقابل اثرات ثانویه صاعقه می بایست بر اساس تقسیم بندی زون ها که در استاندارد ICE 62305-4 آمده است و در مجموع مطابق تصویر، شامل پنج زون می شود، از ارستر های با کلاس حفاظتی مناسب استفاده نمود.
